Woonoppervlakte:

138 m2

Perceeloppervlakte:

243 m2

Bouwjaar:

1973

NETTE 2/1 KAPWONING | OP LOOPAFSTAND TOT CENTRUM | GEZELLIGE WIJK | GUNSTIGE LIGGING

Een ontzettend fijne plek om te wonen. Zo zou de huidige bewoonster van deze GOED ONDERHOUDEN 2/1 KAPWONING aan de Zudendorpweg op ’t Harde de woning omschrijven. Wij begrijpen maar al te goed waarom mevrouw hier al meer dan 40 jaar woont!

De woning verkeert in goede staat maar dient gemoderniseerd te worden en vormt zo een perfecte basis voor iemand die de handen graag uit de mouwen steekt. Zo beschikt de woning op de begane grond over een ruime, Z-vormige woonkamer met erker, openhaard en een knusse keuken met ‘retro’-keukenopstelling. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Niet onbelangrijk om te vermelden is het balkon aan de achterzijde! De tweede verdieping bestaat uit een voorzolder en een riante vierde slaapkamer waar u vrij eenvoudig twee slaapkamers van kunt maken.

Aan de voorzijde van de woning ligt een nette voortuin met een flinke boom, diverse beplanting en een oprit naar de ruime garage. Achter de woning treft u een goed onderhouden achtertuin met een terras, gazon en diverse beplanting.

De woning ligt op steenworpafstand van het winkelcentrum en de dorpskern van ’t Harde en ook andere voorzieningen zoals (basis)scholen en het NS-station zijn goed bereikbaar. Bovendien voegt u binnen 10 minuten in op de A28.