Woonoppervlakte:

99 m2

Perceeloppervlakte:

187 m2

Bouwjaar:

1958

De huidige bewoners hebben de woning in 2017 nagenoeg volledig aangepakt. Wanden, plafonds, fraaie binnendeuren met houten kozijnen tot en met de elektra aan toe is alles vernieuwd. En nog veel meer om hier op te noemen.
Ook is er nagedacht over duurzaamheid en is bijvoorbeeld de vloer geïsoleerd, de gevels en zijn nagenoeg alle ramen voorzien van dubbele beglazing. Verder is er een goede vaste trap naar zolder geplaatst waardoor er extra leefruimte is gerealiseerd.
Parkeren doe je hier op eigen oprit en naast de garage is er ook nog een handige schuur met zolder onder het zadeldak aanwezig. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, gesitueerd op de zon én daarnaast kijk je fraai weg en kan je in de verte al Landgoed Old Putten zien liggen.

In de woning is de afwerking van een hoog niveau met strakke wand en plafondafwerking, fraaie vloerbekleding en zit het strak in de verf. Kortom, je hoeft alleen de dozen uit te pakken en je kan direct genieten van je nieuwe huis en de prachtige omgeving van Elburg.

Indeling
Begane grond
Entree. Hal met toilet, trapopgang en praktische kelderkast met veel opbergruimte.
Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer van waar je heerlijk de straat in kijkt en achter de tuin. De grote raampartijen brengen veel licht naar binnen en ’s avonds zorgen de ingebouwde spots voor een fijne sfeer.

De keuken is geheel vernieuwd (merk Bruynzeel) en voorzien van alle apparatuur die je mag verwachten. Met als pronkstuk het grote RVS fornuis met schouw waarin de afzuigkap is verwerkt. De keuken is ruim opgezet en voorzien van veel bergruimte met lades in de kasten. In de uitbouw is een lichtkoepel geplaatst en kan je in de ochtend plaatsnemen aan de bar voor je ontbijt. De grote ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heb je toegang tot twee ruime slaapkamers, riante badkamer en inloopkast. De voormalig badkamer was klein en is nu een fraaie inloopkast. Hierdoor hou je op de slaapkamers weer meer ruimte over.
De ruime badkamer bevindt zich nu aan de achterzijde en is voorzien van ligbad, inloopdouche, fraai wastafelmeubel met twee waskommen en inbouwkranen. Verder is er een tweede toilet, TV aansluiting en is het plafond verlaagd en voorzien van spots en een speaker. De grote slaapkamer is voorzien van een Airco en rolluik.

Tweede verdieping
Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping. Op de voorzolder is het witgoed opgesteld alsmede de CV ketel. De zolderkamer is voorzien van een dakraam en raam in de zijgevel.
Door bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel kan je vrij eenvoudig extra ruimte en licht toevoegen aan het huis.

Bijzonderheden
Woonoppervlakte ca. 88m2 en nog eens ca. 11m2 op zolder (ivm de kleine raampartijen is dit nu als overig inpandig benoemd in het meetrapport)
Bouwjaar 1958
Airco in slaapkamer
Elektrisch bedienbare screens
Garage met dubbel openslaande deur én separaat nog een schuur
Parkeren op eigen terrein
Nabij de binnenstad van Elburg
Aanvaarding in overleg