Woonoppervlakte:

100 m2

Perceeloppervlakte:

158 m2

Bouwjaar:

1948

Dichtbij de oude vesting van Elburg staat in de gewilde buurt “Molendorp” deze sfeervolle én instap-klare woning. De woning is tot in de puntjes afgewerkt en verbeterd de afgelopen jaren. Door de uitbouw op de begane grond is een riante woonruimte ontstaan met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. De voortuin is voorzien van speelveldje en trampoline (ter overname) en ook in de achtertuin is het heerlijk toeven. Naast de overkapping tref je hier een ruime, stenen, schuur met bergzolder.

Indeling
Entree. Hal, toiletruimte, meterkast. Onder de trap bevind zich een handige bergruimte. Vanuit de hal kom je in de lichte living met aansluitend de woonkeuken en bijkeuken. Opvallend is de strakke afwerking met oog voor detail zoals de paneeldeuren met fraai deurbeslag. De keuken is in 2020 geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Door de openslaande deuren heb je niet alleen veel lichtinval maar is ook de achtertuin bij de woonruimte te betrekken. Ook via de bijkeuken is de achtertuin te benaderen.
De fraaie PVC vloer is in 2021 geplaatst.

Eerste verdieping
Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Via de overloop is er toegang tot drie slaapkamers en de vernieuwde badkamer.
Twee slaapkamers zijn voorzien van praktische vaste kasten. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, tweede toilet, ligbad en inloopdouche.

Zolder
De tweede verdieping is bij de woning betrokken in 2021 en via een ´molenaarstrap´ te bereiken. De zolder is voorzien van een nieuw Velux raam met zonnewering en ook is de kap geïsoleerd. Hierdoor is een extra (slaap)kamer gerealiseerd.

Bijzonderheden
Bouwjaar ca. 1948
Instapklaar
Fraaie afwerking
Recent geschilderd
Onderhoudsvriendelijke tuin
Zonwering aan voorzijde
Aanvaarding oktober/ november 2022