Woonoppervlakte:

220 m2

Perceeloppervlakte:

1020 m2

Bouwjaar:

1964

‘Landelijk’ wonen in een boerderij met mogelijkheid voor inwoning/ mantelzorg. Dit soort kansen komen niet vaak voorbij.

Zodra je het erf opdraait waan je je in het buitengebied, alleen hier met het gemak van alle voorzieningen in de buurt.
In Oostendorp (gemeente Elburg) met riet gedekte boerderij met bakhuisje biedt de mogelijkheid voor inwoning. De rechtervleugel is op de begane grond namelijk voorzien van tweede keuken, badkamer, woonkamer én slaapkamer.
Achter de woning is nog een grote met riet gedekte schuur met zolder en carport met garage. Kortom vele mogelijkheden. Het perceel is nu meer dan 1.000m2 en kan in overleg worden vergroot.

De getoonde prijs betreft de ‘bieden-vanaf-prijs’.

Indeling
Begane grond
De voordeur zal weinig worden gebruikt, hier kom je binnen via de achterdeur. Mocht je wel via de voordeur binnenkomen dan zie je dat de ruime hal tevens de verbinding is tussen de woning en het bakhuis. Aan de andere zijde tref je de royale woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je vrij zicht over de voortuin. Het bakhuis is eenvoudig uitgevoerd en wordt verwarmd middels een gaskachel. De ruimte is geschikt (te maken) om bijvoorbeeld te gebruiken als speel- of werkkamer.
Aan de achterzijde is een tweede ruime hal met toegang tot de bijkeuken, badkamer, toilet, keuken en ook de trapopgang. De badkamer beschikt over een bad, douche en badmeubel. De keuken is uitgevoerd in massief hout en natuurstenen werkblad.

De extra woonvleugel heeft een eigen ingang en is ook inpandig te bereiken vanuit de keuken. Hier bevindt zich een deur naar de uitbouw.

Verdieping
Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers. Alle hoeken zijn benut en onder andere voorzien van vaste kasten en veel opbergruimte. Op deze verdieping bevind zich ook een toilet met badmeubel.

Erf
Om de woning heen is veel ruimte. Deels is het erf al afgescheiden van de buurpercelen. Deels zal dit na de overdracht plaatsvinden, zodra de definitieve grenzen zijn bepaald.
Via de oprit is het mogelijk om met vervoersmiddelen achter de woning te komen.

Bijzonderheden
Aanvaarding kan snel
Kap dient binnen enkele jaren vernieuwd te worden. (er is een offerte aanwezig)
Erfdienstbaarheid voor nuts/leidingen tbv achter gelegen perceel
Perceeloppervlakte kan in overleg worden vergroot
Er zijn 2 gierkelders aanwezig op het perceel
2 CV ketels aanwezig.
Niet zelf-bewonings-clausule van toepassing