Woonoppervlakte:

157 m2

Perceeloppervlakte:

m2

Bouwjaar:

2000

Een goede kans komt maar eens per generatie voorbij: Het mooiste penthouse van de Veluwe zoekt haar tweede eigenaar.

Dit penthouse is karakteristiek voor het kleinschalig appartementencomplex “ParkStaete” op ‘t Harde
Dit onder architectuur gebouwde complex bestaat uit 18 smaakvolle appartementen, verdeeld over twee woonlagen.
Het gebouw is opgedeeld in twee vleugels. Hier tussenin torent het penthouse bovenuit, al is het maar omdat het als enige een extra loft-etage bevat, waar ook het besloten dakterras gesitueerd is. Een perfecte ruimte als extra living, atelier of voor loges. Een alternatieve indeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Verscholen in een verdiepte laag ligt het souterrain annex afgesloten parkeerkelder ten behoeve van de privé parkeerplekken en de bergingen van de bewoners.

Hier is het comfortabel en veilig resideren in een prachtige parkachtige omgeving op loopafstand van het winkelcentrum, dichtbij bij de uitvalswegen, de A28 en het treinstation van ’t Harde.

Alles ademt comfort, geheel passend bij dit unieke penthouse. Niet alleen de extra verdieping, het riante dakterras met volledige privacy (dit naast het gewone balkon op de tweede verdieping dat ook al royaal te noemen is), maar ook de net iets grotere bijkeuken, extra zijramen in de living die zorgen voor meer lichtinval, de lift die bij de voordeur stopt, de ruimere berging en parking onderschrijven dit. Een perfecte plek om te resideren.

Indeling
Centrale entree met een elektrisch afgesloten voordeur. Ruime ontvangsthal met zitje en toegang naar de lift of het trapportaal naar de appartementen en het souterrain met de berging/ parking. De veiligheid wordt gewaarborgd door een individueel alarmsysteem, een buitenkluis voor de voordeursleutel en een videofooninstallatie. Bij de hoofdentree is er voor bezoekers meer dan voldoende parkeerruimte aanwezig.

Appartement
Entree naar de ruime hal met garderobe en toegang geeft tot twee ruime slaapkamers, badkamer, separaat toilet en de riante living. Vanuit hier heb je prachtig zicht op het omliggende park en kan je zelfs in de verte de kronen van de bomen in het bos al zien. Aansluitend is de open keuken met de praktische bijkeuken.
Het balkon is ruim en biedt veel ruimte. Doordat het balkon op de hoek ligt ervaar je veel vrijheid.

De spiltrap brengt je naar het loft. Kenmerkend zijn de vele raampartijen en openheid. Een heerlijke plek om te verblijven. Vanuit het loft is het riante, overdekte, en privacy volle dakterras bereikbaar. Hier staat genieten voorop.

Kenmerken
Bouwjaar ca. 2000
Woonoppervlakte ca. 157m2
Grotere parking en box
Riant balkon en dakterras
Richtprijs € 750.000,- k.k.
Oplevering in huidige staat
Aanvaarding kan snel